.

Επιτυχημένη η ομιλία του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Γυμνάσιο Σχηματαρίου για τον Αθλητισμό και το Kick Boxing!

Επιτυχημένη ήταν η ομιλία που πραγματοποίησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώπιων 300 μαθητών στο Γυμνάσιο Σχηματαρίου καλεσμένος του 'Α.Σ. Μο...


Επιτυχημένη ήταν η ομιλία που πραγματοποίησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώπιων 300 μαθητών στο Γυμνάσιο Σχηματαρίου καλεσμένος του 'Α.Σ. Μονομάχοι Σχηματαρίου – Theologis Team'. 

Εμπνευστής και συντονιστής της ομιλίας ήταν ο Γιώργος Θεολόγης, προπονητής του ΑΣ Μονομάχοι Σχηματαρίου. O Zαμπίδης μέσα από την ομιλία του αναφέρθηκε στον Αθλητισμό, την σωστή διατροφή για μια ισοροπημένη Υγεία, αλλά και ανέδειξε το μαχητικό άθλημα του Kick Boxing που ο ίδιος το έχει πρεσβεύσει με τον καλύτερο τρόπο αγωνιζόμενος για τα ελληνικά χρώματα στα μεγαλύτερα ρινγκ του κόσμου.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή να μιλά για το όραμα, τη μεθοδολογία επίτευξης στόχων, τη συναισθηματική διαχείριση, την αθλητική διαβίωση και τα οφέλη του αθλήματος του kick boxing, γνώσεις και εμπειρία που έχει αντλήσει μέσα από την μακρόχρονη πορεία του στον Πρωταθλητισμό. Απόλαυσαν την εποικοδομητική ομιλία του Iron Mike αποδεικνύοντας το μεγάλο τους ενδιαφέρον και κάνοντας του συνεχώς ερωτήσεις σχετικά με όσα παρακολούθησαν. Επίσης ο Ζαμπίδης βρέθηκε και στις εγκαταστάσεις του 'Α.Σ. Μονομάχοι Σχηματαρίου – Theologis Team' όπως μπορείτε να δείτε και στο φωτογραφικό υλικό.

ufight.gr

Related

Break New 7505757339197360254

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item