.

"Η προπόνηση των Σαολίν", Σίφου Σι Γιαν Μινγκ

Η προπόνηση των Σαολίν, που έχει γράψει ο διεθνώς αναγνωρισμένος πολεμιστής - μοναχός Σαολίν 34ης γενεάς, Σίφου Σι Γιαν Μινγκ, περιλαμβά...


Η προπόνηση των Σαολίν, που έχει γράψει ο διεθνώς αναγνωρισμένος πολεμιστής - μοναχός Σαολίν 34ης γενεάς, Σίφου Σι Γιαν Μινγκ, περιλαμβάνει 28 μαθήματα που διδάσκουν διατάσεις, στάσεις, γροθιές και λακτίσματα του αυθεντικού Κουνγκ Φου, καθώς και καθημερινούς διαλογισμούς για την ενδυνάμωση του νου, του σώματος και του πνεύματος.

Είναι ένα πρόγραμμα ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης όλης της ύπαρξής μας, διάρκειας 4 εβδομάδων, που αποτελεί το απόσταγμα μιας ολόκληρης ζωής εκπαίδευσης και σοφίας των Σαολίν, το οποίο μπορούν όλοι να ακολουθήσουν, ανεξάρτητα από τη δουλεια, την ηλικία και τη φυσική τους κατάσταση. Σε λιγότερο από 15 λεπτά την ημέρα έχετε ένα έντονο μάθημα αερόβιας άσκησης που αυξάνει την ελαστικότητα, τη δύναμη, την ισχύ και την ταχύτητά σας.

Ταυτόχρονα θα αισθανθείτε τα πνευματικά ωφέλη του να ακτινοβολούν σε ολόκληρη τη ζωή σας, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε τον κόσμο με την αυτοπεποίθηση, την ηρεμία και την πνευματική ισορροπία του πολεμιστή.

Ακολουθώντας αυτό το πρόγραμμα θα συντονιστείτε περισσότερο με το σώμα σας και τον κόσμο γύρω σας. Τα μυστικά των Σαολίν για την απόκτηση του σώματος, του πνεύματος και της ζωής που πάντα ονειρευόσαστε βρίσκονται στα χέρια σας. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε.

Συγγραφέας: Σι Γιαν Μινγκ
Εκδόσεις: Αλκίμαχον

Related

Break New 3699296927884725003

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item