.

Ο θηλυκός Πούτιν: Ελληνίδα πολιτικός με «μαύρη ζώνη» δημιουργεί Δίκτυο Αυτοάμυνας

Γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι θα μπορούν να μαθαίνουν τα «μυστικά» των πολεμικών τεχνών που ενδεχομένως να τους φανούν χρήσιμα σε μια...


Γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι θα μπορούν να μαθαίνουν τα «μυστικά» των πολεμικών τεχνών που ενδεχομένως να τους φανούν χρήσιμα σε μια δύσκολη στιγμή - Από το Παλαιό Φάληρο ξεκινά η επέκταση του δικτύου Δεν είναι όλα τα κόμματα και τα στελέχη τους ξενέρωτα και μονοκόμματα, μακριά από την κοινωνία και τις σύγχρονες ανάγκες της.

Υπάρχουν και άνθρωποι, που έχουν κανονική κοινωνική ζωή, καθημερινές ανησυχίες και αφουγκράζονται τα προβλήματα και τις αγωνίες των συνανθρώπων τους. Και κυρίως είναι άνθρωποι της πράξης και της δράσης, με σκοπό να δώσουν και λύσεις, όχι απλώς να υπόσχονται «μετά εκλογών σωτηρία».


Το πιο εντυπωσιακό παράδειγμα αυτής της φουρνιάς στελεχών είναι η τομεάρχης Εσωτερικών του Ποταμιού Ολυμπία Αναστασοπούλου, η οποία προωθεί τη δημιουργία Δικτύου Αυτοάμυνας για γυναίκες και ευπαθείς ομάδες! Η ίδια είναι κάτοχος μαύρης ζώνης και νταν και έχοντας βιώσει ιδιαίτερα έντονα τα τελευταία χρόνια το αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες, λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας, αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία. Στο Δίκτυο Αυτοάμυνας μπορούν γυναίκες, παιδιά αλλά και ηλικιωμένοι να μάθουν τα μυστικά των τεχνικών, που θα τους βοηθήσουν σε μία δύσκολη στιγμή.


Η πρωτοβουλία της γίνεται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Πρωτοπόρος» που εδρεύει στο Παλαιό Φάληρο και αξίζει να αγκαλιάσουν και άλλοι σύλλογοι ανά τη χώρα προσφέροντας ασφάλεια και αναψυχή στις ευπαθείς ομάδες. Φίλοι και συνεργάτες της συγκρίνουν την Ολυμπία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, λόγω της αγάπης που τρέφει και αυτός για τις πολεμικές τέχνες. Τονίζουν δε τις ικανότητές της στο ταε κβο ντο, όπου εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της.


Ποια είναι η δυναμική πολιτικός 

Η Ολυμπία Αναστασοπούλου υπηρέτησε τους συνδημότες της στο Παλαιό Φάληρο ως Δημοτική Σύμβουλος, τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας, όπου και χάριν στην επαγγελματική της ιδιότητα ως νομικού-δικηγόρου στήριξε σημαντικές αποφάσεις προς όφελος των δημοτών και της βελτίωσης της καθημερινότητάς τους. Οι ανησυχίες της όμως δεν σταμάτησαν εκεί και έτσι τον Μάρτιο του 2014 με την ίδρυση του Ποταμιού εντάσσεται στους κόλπους του.

Ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Τομεάρχης Εσωτερικών αγωνίζεται καθημερινά για την εφαρμογή των αρχών της στην πράξη. Εκτός από την πολιτική και τη δικηγορία η άλλη της μεγάλη αγάπη ήταν και παραμένει πάντα ο αθλητισμός. Πρωταθλήτρια του στίβου στα σχολικά της χρόνια στο Κολέγιο Αθηνών, ασχολήθηκε στη συνέχεια με το Tae Kwon Do και την αυτοάμυνα, προπονούμενη συστηματικά παρέα με τους δυο γιους της.

  www.protothema.gr

Related

Break New 3921668826103043837

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item