.

«Πόλεμος» μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην πυγμαχία!

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην κατέβει στο Πανελλήνιο το οποίο θα διεξαχθεί στον Πειραιά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε και το ί...


Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην κατέβει στο Πανελλήνιο το οποίο θα διεξαχθεί στον Πειραιά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε και το ίδιο έκανε και αυτός του τριφυλλιού στη συνέχεια.

Μεγάλη κόντρα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχει ξεσπάσει με αφορμή τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πυγμαχίας. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι το εφετινό θα γίνει στον Πειραιά με τον προπονητή του τριφυλλιού, Γιάννη Αϊδινιώτη να κάνει γνωστό ότι δεν θα κατεβάσει τους αθλητές του καθώς πιστεύει ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.


«Με μεγάλη έκπληξη διάβασα τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού κ. Αιδινιώτη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στους αγώνες γιατί τους διοργανώνει ο Ολυμπιακός», αναφέρει –αρχικά- στην απάντησή του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λευτέρη Λειβάδη ο οποίος συνεχίζει: «Και θέτει θέμα ασφάλειας αναφερόμενος μάλιστα σε περιστατικά άσχετα με την Πυγμαχία. Μάλλον ο κύριος Αιδινιώτης ξεχνά ότι οι αντίστοιχοι αγώνες Πρωταθλήματος το 2014 έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και διοργανωτής ήταν ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός φυσικά αγωνίστηκε κανονικά. Για το καλό της πυγμαχίας πρέπει να εγκαταλείψουν όλοι τέτοιες λογικές. Αυτό που όλοι πρέπει να θέλουμε είναι το καλό του αθλήματος», καταλήγει. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η απάντηση του Γιάννη Αϊδινιώτη, με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού. Σε καλεί τον αρχιπροπονητή του Ολυμπιακού να αποδεχθεί να διεξαχθεί το πρωτάθλημα σε άλλη έδρα, ουδέτερη... «Αγαπητέ Λευτέρη, αναρωτιέμαι πως είναι δυνατό να αναφέρεσαι εσύ προσωπικά στο πρωτάθλημα του 2014 αναφορικά με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που δεν ήσουν προπονητής της ομάδας πυγμαχίας εκείνο το διάστημα στον εν λόγω σύλλογο.

Να σου θυμίσω λοιπόν εγώ που ήμουν εκεί, πως σε εκείνο το πρωτάθλημα, στο οποίο ήταν επικεφαλής προπονητής ο αγαπητός μου φίλος Βαγγέλης Παπουτσάκης, ο Ο.Σ.Φ.Π. δεν είχε καμία συμμετοχή στην κατηγορία των ανδρών, παρά μόνο δυο κοπέλες (αδιάφορη αποστολή για τα δεδομένα του Παναθηναϊκου), καθώς επίσης ο διοργανωτής Παναθηναϊκός δεν είχε προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα λόγω της μη συμπλήρωσης των κατηγοριών σύμφωνα με την προκήρυξη. Παρ' όλα αυτά διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό για τα δεδομένα του αθλήματος πρωτάθλημα χωρίς να διεκδικεί απολύτως τίποτα. Ήταν ευγενική χορηγία και προσφορά στο άθλημα της πυγμαχίας!

Είναι αστείο λοιπόν να υπονοείς δήθεν διοργάνωση στην έδρα μας και δήθεν ατρόμητη αποστολή του Ολυμπιακού που ήρθε και αγωνίστηκε κανονικά. Και μάλιστα να τολμάς να το συγκρίνεις με το φετινό πρωτάθλημα στο οποίο ο Παναθηναϊκός ειναι το μεγάλο φαβορί και από μεριά σας προσπαθείτε (προφανώς με πλάγιους τρόπους) να το πλησιάσετε και εσείς», αναφέρει και συνεχίζει: «Τώρα όσον αφορά τα θέματα ασφαλείας που θέτω, θεωρώ ότι είμαι από τους πλέον υπεύθυνους προπονητές του χώρου και προστατεύω την ομάδα μου με κάθε δυνατό τρόποι. Τώρα το αν είναι απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στο άθλημα της πυγμαχίας για την αποστολή του Παναθηναϊκού μέσα στο Λιμάνι, υπάρχει αρμόδια αρχή που θα το κρίνει.

Αναφορικά με τα άσχετα περιστατικά που δήθεν αναφέρω, θα σου θυμίσω την υποδοχή που μας κάνατε στην Δραπετσώνα τον Απρίλιο, στους αγώνες πυγμαχίας "Alexander the Great", καθώς και το γεγονός οτι εσείς καλέσατε την αστυνομία να φυλάει την αποστολή μας γιατί γύρευε τι θα γινόταν διαφορετικά...

Υπάρχουν εξάλλου και τα επίμαχα βίντεο που δείχνουν το επίπεδο της φιλοξενίας σας, σε αντίθεση με το Κύπελλο Πόλεων Πυγμαχίας ''Ευδοκία Αϊδινιώτη'', που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο ''ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ'' και φιλοξένησε αθλητές του Ο.Σ.Φ.Π. σε ένα πολύ ζεστό και ασφαλές περιβάλλον, στο οποίο αγωνίσθηκαν και χειροκροτήθηκαν. Και τέλος αναφορικά με το καλό του αθλήματος που σας έπιασε ο πονος ξαφνικά, εγω το γνωρίζω πολύ καλά και εχω δουλέψει περισσότερο απο τον καθένα σας για να βοηθήσω το άθλημα και ΟΧΙ με θεσούλες, διπλούς μισθούς και αθλητές άλλων, αλλά με προσωπική εργασία και προσωπική οικονομική προσφορά στο άθλημα! Αν μπορείτε να πάρετε το Πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, ελάτε να το διεκδικήσετε με ίσους όρους σε ουδέτερη έδρα».

  www.sport-fm.gr

Related

Break New 8539083323970814945

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item