.

Τάε κβον ντο: Οι "χάλκινες" πατρινές ευρωπαϊκές διακρίσεις των γυναικών

Το τάε κβον ντο είναι ένα εξαιρετικά δυναμικό άθλημα στο οποίο η Πάτρα έχει σημαντικές επιτυχίες και σε επίπεδο γυναικών. Πριν μερικές η...


Το τάε κβον ντο είναι ένα εξαιρετικά δυναμικό άθλημα στο οποίο η Πάτρα έχει σημαντικές επιτυχίες και σε επίπεδο γυναικών. Πριν μερικές ημέρες αναφερθήκαμε στα ευρωπαϊκά μετάλλια των ανδρών και τώρα θα κάνουμε μία μικρή αναδρομή στις γυναίκες. Συγκεκριμένα δύο αθλήτριες μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να ανέβουν στο βάθρο των νικητριών σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ο λόγος για τις Γιώτα Μακρή και Πόπη Παπαϊωάννου, αθλήτριες και οι δύο τότε της Δύναμης Πατρών. Και η αλήθεια είναι σε ότι αφορά τις γυναίκες, ότι έχουν καταφέρει να διακριθούν και σε προσωπικό επίπεδο, με την Μακρή να είναι γιατρός και την Παπαϊωάννου ψυχολόγος, ενώ εργάζονται στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον τομέα Δημόσιας Υγείας και στην Αστυνομία, αντίστοιχα.

Γιώτα Μακρή ευρωπαίκό νεανίδων

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά σε ότι αφορά τις διακρίσεις των κοριτσιών, όπου πρώτη στο βάθρο ανέβηκε το 1999 η Γιώτα Μακρή, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στις νεανίδες.

Πόπη Παπαϊωάννου ευρωπαϊκό γυναικών

Σε επίπεδο γυναικών μία χρονιά αργότερα στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και η Πόπη Παπαϊωάννου, το 2000. Προπονητής της Γιώτας Μακρή ήταν ο Γιώργος Κατσιγιάννης και της Πόπης Παπαϊωάννου ο Ξενοφών Σταύρακας.

  www.thebest.gr

Related

TAEKWON-DO 8513486862915682948

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item