.

Σύστημα στο τρέξιμο για σφριγηλό σώμα

Το αδυνάτισμα και η σύσφιξη σώματος μπορούν να γίνουν εύκολα πραγματικότητα, χωρίς μάλιστα να χρειαστούν πολλές θυσίες. Αρκεί κάποιος να...


Το αδυνάτισμα και η σύσφιξη σώματος μπορούν να γίνουν εύκολα πραγματικότητα, χωρίς μάλιστα να χρειαστούν πολλές θυσίες. Αρκεί κάποιος να αποφασίσει και να βάλει την άσκηση στην καθημερινότητά του. Όταν λέμε άσκηση δεν εννοούμε γυμναστική με βάρη, αλλά το τρέξιμο. Η διαλειμματική προπόνηση θεωρείται ιδανική για να χάσει κάποιος λίπος και βάρος.

Με μία ή δύο φορές την εβδομάδα, τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή σε όλο το σώμα, ύστερα από δύο μήνες. Το καλύτερο είναι να ξεκινάει κάποιος, ειδικά αν είναι αρχάριος με προθέρμανση και να ολοκληρώνει με τζόκινγκ ή γρήγορο περπάτημα για πέντε με δέκα λεπτά. Άλλος ένας τρόπος είναι η εναλλαγή προπόνησης για να μην υπάρχει κούραση λόγω ρουτίνας. Μια καλή μέθοδος είναι και το τρέξιμο σε μια ευθεία, επιταχύνοντας αρκετά για διάστημα 15 δευτερολέπτων. Για να επανέλθετε, κάνε τζόγκινγκ ή περπατήστε γρήγορα για ένα λεπτό. Η συγκεκριμένη άσκηση μπορεί να επαναληφθεί έξι φορές.

Οι αρχάριοι θα πρέπει να γυμνάζονται με αυτόν τον τρόπο δέκα φορές σε διάστημα οκτώ εβδομάδων. Οι πιο έμπειροι μπορούν να κάνουν περισσότερες από 12 προπονήσεις στο ίδιο χρονικό διάστημα.  Η ίδια άσκηση μπορεί να γίνει με την επιτάχυνση να διαρκεί για 30 δευτερόλεπτα αυτή τη φορά και να επαναληφθεί τέσσερις φορές. Ισχύουν οι ίδιες προπονήσεις με τα πιο πάνω για αρχάριους και πιο έμπειρους. Το γρήγορο τρέξιμο για 400 μέτρα σε επίπεδο ή κεκλιμένο επίπεδο, με μεγαλύτερη ένταση και η «συντήρηση» με δίλεπτο περπάτημα ή τζόκινγκ είναι μια δύσκολη άσκηση. Οι επαναλήψεις είναι τέσσερις για τους αρχάριους και οκτώ για τους έμπειρους.

  sofokleousin.gr

Related

Break New 8751115484206790830

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item