.

Ηλίας Θεοδώρου: To Ελληνόπουλο που διέπρεψε στο UFC Fight Night 121

O Spartan με την Καναδέζικη υπηκοότητα κέρδισε με ομόφωνη απόφαση, φτάνοντας το ρεκόρ του στο 14-2 και στην καλή ηλικία που βρίσκεται (2...


O Spartan με την Καναδέζικη υπηκοότητα κέρδισε με ομόφωνη απόφαση, φτάνοντας το ρεκόρ του στο 14-2 και στην καλή ηλικία που βρίσκεται (29) είναι δεδομένο πως το UFC θα του ξεκλειδώσει νέες πόρτες. Ο Θεοδώρου ακολούθησε ένα κρεσέντο λακτισμάτων στον αντίπαλο, που όμως δεν έκανε πίσω και έδωσε μία δύσκολη βραδιά στον Έλληνα ομογενή.

Μετά τον αγώνα ο Θεοδώρου δήλωσε περήφανος για την νίκη. "Είμαι περήφανος γι' αυτό που έκανα σήμερα. Ήταν ένας εξαιρετικός τζουντόκα ο αντίπαλος και με δυσκόλεψε πολύ. Το πήρα πολύ σοβαρά αυτό το ματς. Ήξερα πως οι προηγούμενοι αντίπαλοι του προσπάθησαν να τον αντιμετωπίσουν πυγμαχικά. Εγώ άλλαξα λίγο το πλάνο, εκμεταλλεύτηκα την απόσταση και τον φόρτωσα με λακτίσματα", κατέληξε.

Ο Θεοδώρου διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας και έχει κερδίσει τρία από τα τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει. Ο Kelly χάνει δεύτερη σερί φορά, συμπεριλαμβανομένου και του νοκ άουτ από τον Derek Brunson τον περασμένο Ιούνιο σε 76 δεύτερα.

  sport24.gr

Related

Break New 939777004056320704

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item