.

Η καλύτερη άσκηση: Οι 3 top παραλλαγές της μαγικής σανίδας για να τονώσεις χέρια και κοιλιακούς!

Πλαϊνή σανίδα με ανύψωση ποδιού Γυμνάζεις ώμους, κοιλιακούς, πλάγιους κοιλιακούς, προσαγωγούς.Ξεκίνα από το έδαφος σε πλαϊνή σανίδα ...


Πλαϊνή σανίδα με ανύψωση ποδιού

Γυμνάζεις ώμους, κοιλιακούς, πλάγιους κοιλιακούς, προσαγωγούς.Ξεκίνα από το έδαφος σε πλαϊνή σανίδα με στήριξη στην αριστερή παλάμη και τα πέλματα ενωμένα. Σήκωσε το δεξί πόδι πιάνοντας το μεγάλο δάχτυλο με το δεξί σου χέρι (εικόνα). Κράτησε για 20 δευτερόλεπτα. Κατέβασε το δεξί πόδι, κάνε περιστροφή προς το έδαφος με σανίδα με στήριξη στις παλάμες. Μετά έλα σε πλαϊνή σανίδα με στήριξη στη δεξιά παλάμη με τα πόδια ενωμένα. Επανάλαβε από τη δεξιά πλευρά. Αυτό είναι 1 σετ.
Σανίδα στους πήχεις με γόνατο στον ώμου

Γυμνάζεις ώμους, κοιλιακούς, πλάγιους κοιλιακούς, γλουτούς.Α. Ξεκίνα από το πάτωμα με σανίδα στους πήχεις. Ανέβασε λίγο το δεξί πόδι στην ευθεία του για να ξεκινήσεις. Β. Λύγισε το πόδι τραβώντας το δεξί γόνατο προς τον δεξιό ώμο. Επίστρεψε στην αρχική θέση. Αυτό αποτελεί μία επανάληψη. Εκτέλεσε 10 επαναλήψεις. Άλλαξε πλευρά και επανάλαβε. Αυτό αποτελεί 1 σετ.

Βυθίσεις με ανάποδη σανίδα

Γυμνάζεις ώμους, τρικεφάλους, κοιλιακούς, γλουτούς. Κάθισε στο πάτωμα με τα πόδια τεντωμένα και τις παλάμες στο πάτωμα πίσω από τα ισχία και ακριβώς κάτω από τους ώμους σου, με τα δάχτυλα να κοιτάζουν μπροστά. Α. Ανασήκωσε τα ισχία ώστε το σώμα να σχηματίζει μια ίσια γραμμή από τους ώμους μέχρι τις παλάμες για να ξεκινήσεις. Β. Λύγισε αργά τα χέρια προς τα πίσω, κατεβάζοντας το σώμα σου ίσιο μέχρι να φτάσει λίγο πάνω από το πάτωμα. Τέντωσε τα χέρια για να επιστρέψεις στην αρχική θέση. Αυτό είναι μία επανάληψη. Εκτέλεσε 20 επαναλήψεις. Αυτό είναι 1 σετ.

  Shape.gr

Related

Break New 919348917661124595

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item