.

Οι γιοι της Κούβας έρχονται το απόγευμα στην ΠΥΓΜΗ

Μια ξεχωριστή εκδήλωση θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής (15/12) στο γυμναστήριο της ΠΥΓΜΗ. Η διοίκηση του συλλόγου και ο προπονητής ...


Μια ξεχωριστή εκδήλωση θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής (15/12) στο γυμναστήριο της ΠΥΓΜΗ. Η διοίκηση του συλλόγου και ο προπονητής Λάμπρος Μιχαλόπουλος, σε συνεργασία με τον "Γυμνό οφθαλμό" του σινεφίλ (και λάτρη του αθλήματος), Νίκο Καββαδία, οργανώνουν την προβολή της ταινίας «Οι γιοι της Κούβας».

Η προβολή θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 7.30μ.μ. στο προπονητήριο της ΠΥΓΜΗ, στο κάτω μέρος της οδού Αγίας Σοφίας και φυσικά θα είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τους αθλητές να αποκομίσουν πολλά οφέλη!

Η ΤΑΙΝΙΑ ("Οι γιοι της Κούβας", Ηνωμένο Βασίλειο, 88', εγχρ., ντοκ., 2009)

"Οι Γιοί της Κούβας" είναι ένα μοναδικά εμπνευσμένο ντεμπούτο για τον Βρεττανό σκηνοθέτη Andrew Lang, ο οποίος γιά τρία χρόνια παρακολουθεί τρεις από τους λιλιπούτειους υποψήφιους Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές της φημισμένης Ακαδημίας Πυγμαχίας της Αβάνας (The Havana Boxing Academy).

Βρισκόμαστε στα 2006, μια χρονιά γεμάτη αβεβαιότητα για την Κούβα, αφού ο μεγαλύτερος "πυγμάχος" της, ο Comandante Fidel αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας κι εμφανίζεται όλο και πιο σπάνια... Μέσα σ' ένα τέτοιο κλίμα αβεβαιότητας η φημισμένη Ακαδημία Πυγμαχίας της Αβάνας, κάτω από την καθοδήγηση του νεαρού προπονητή της Yosvani Bonachea, προετοιμάζεται να πάρει την ρεβάνς από την Ακαδημία του Μatanzas στο Εθνικό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας κάτω των 12 και να φέρει το στέμμα του πρωταθλητή πίσω στην Αβάνα".

 Τα υπόλοιπα το απόγευμα στην ΠΥΓΜΗ!

  www.thebest.gr

Related

Break New 2992821950100644066

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item