.

Τάε κβον ντο: Με 9 αθλητές το Fight Club Patras σε sparing στην Αθήνα

Sparing το Σάββατο για την ομάδα του Tae Kwon Do FIGHT CLUB PATRAS στην Αθήνα στον σύλλογο AΣ.Keumgang στο Κερατσίνι μαζί με τους ΑΣ.Αχι...


Sparing το Σάββατο για την ομάδα του Tae Kwon Do FIGHT CLUB PATRAS στην Αθήνα στον σύλλογο AΣ.Keumgang στο Κερατσίνι μαζί με τους ΑΣ.Αχιλλέα Αιγάλεω και ΑΣ.Νίκης Γλυκών Νερών. Σε ένα ιδιαίτερο φιλικό κλίμα οι αθλητές των τεσσάρων ομάδων τεστάραν τις δυνάμεις τους ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων τόσο μέσα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό στα προσεχή παγκόσμια τουρνουά G1.

Η ομάδα της Πάτρας συμμετέχει με 9 αθλητές στις κατηγορίες Εφήβων Νεανίδων πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, και ο προπονητής Κοτσόπουλος Μιχάλης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος τονίζοντας ότι «τέτοια σπαρινγκ είναι πολύ σημαντικά μεταξύ των αθλητών ώστε να διορθώνετε η τεχνική κατάσταση αλλά και να κερδίζονται εμπειρίες με διαφορετικούς αθλητές εκτός συλλόγου.

Στόχος μας είναι τον μήνα Ιανουάριο να συνεχίσουμε με φιλικά σπαρινγκ και με άλλες ομάδες, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις 3-4 Φεβρουάριου για το ΙNSRUBIA OPEN στο Μιλάνο όπως και για την επόμενη εβδομάδα 10 – 13 Φεβρουαρίου στο TURKISH OPEN G1 στην Κωνσταντινούπολη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό το όμορφο τρίωρο προπόνησης τους καλούς φίλους μου και συναδέλφους κ.Μαμεκα Ι και τον ΑΣ Keumgan για την φιλοξενία, καθώς και τους κ.Σοφιανο Π. κ.Πέτσα Κ. για την συμμετοχή των αθλητών τους στο κάλεσμα μας αυτό“. Τα καλύτερα έρχονται για την νέα χρονιά το ΔΣ. είναι πάντα δίπλα στην προσπάθεια των αθλητών μας».

  www.thebest.gr

Related

TAEKWON-DO 8840288889470838581

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item