.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ

Η Κατάταξη αρχικά θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα κύπελλα και πρωταθλήματα της ΕΛΟΚ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Εφήβων/Νεανίδων, Νέων Ανδρώ...


Η Κατάταξη αρχικά θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα κύπελλα και πρωταθλήματα της ΕΛΟΚ:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εφήβων/Νεανίδων, Νέων Ανδρών/Γυναικών και Ανδρών/Γυναικών, Under 21

ΤΟΠΙΚΑ ΚΥΠΕΛΑ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ

Ένα από κάθε τοπική επιτροπή στις κατηγορίες: Εφήβων/Νεανίδων, Νέων Ανδρών/Γυναικών , Under 21 ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ (ΕΛΟΚ) στις κατηγορίες: Εφήβων/Νεανίδων, Νέων Ανδρών/Γυναικών, Under 21 ΕΛΟΚ OPEN SERIES Ξεκινάει από το 2018 το ΕΛΟΚ OPEN SERIES με δύο Κύπελλα ανοιχτών συμμετοχών από όλη την Ελλάδα (Λαμία, Ρόδος). Κατηγορίες: Εφήβων/Νεανίδων, Νέων Ανδρών/Γυναικών, Under 21

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για να ενταχθούν αγώνες στην κατάταξη της ΕΛΟΚ θα πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις: Α. Οι αγώνες να διοργανώνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΛΟΚ Β. Οι διαιτητές να έχουν επιλεγεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΛΟΚ Γ. Τα αποτελέσματα των αγώνων να έχουν ελεγχθεί και υπογραφεί από την επιτροπή διαιτησίας των αγώνων. Δ. Τα αποτελέσματα των αγώνων να έχουν σταλεί για έλεγχο στην ΕΛΟΚ μέσα σε 15 ημέρες από το πέρας των αγώνων.

Η Επιτροπή αγώνων της ΕΛΟΚ σε συνεργασία με την Τεχνική Επιτροπή μπορούν να προτείνουν τον αποκλεισμό κάποιας κατηγορίας ή και ολόκληρου του πρωταθλήματος/κυπέλλου μέσα σε 15 ημέρες από την διεξαγωγή του. Για να βαθμολογηθεί μία κατηγορία πρέπει να συντρέχουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

Α. Η κατηγορία να έχει συμμετοχή από τουλάχιστον 8 αθλητές

Β. Να υπάρχει συμμετοχή από τουλάχιστον 3 διαφορετικούς συλλόγους

Γ. Οι αγώνες (κύπελλο / πρωτάθλημα) να έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα κατάταξης της ΕΛΟΚ. Κατηγορίες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις δεν βαθμολογούνται

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Εάν ο αθλητής αλλάξει κατηγορία ξεκινάει νέα κατάταξη (δεν μεταφέρονται οι βαθμοί από την κατηγορία που ήταν πριν)

• Οι πόντοι που κερδίζει ο αθλητής ανά αγώνα έχουν 25% μείωση κάθε χρόνο. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: το 2017 ο αθλητής παίρνει από το πανελλήνιο πρωτάθλημα 100 πόντους. Το 2018 οι πόντοι αυτοί γίνονται 75 (χάνει 25% της συνολικής αξίας). Το 2019 γίνονται 50, το 2020 γίνονται 25 και το 2021 μηδενίζονται οι πόντοι από αυτή τη νίκη.

• Οι συνολικοί πόντοι που λαμβάνουν οι αθλητές σε ένα πρωτάθλημα είναι:

* το σύνολο των πόντων συμμετοχών/νικών και θέσης σύμφωνα με τον πίνακα παρακάτω οι οποίοι πολλαπλασιάζονται με τον συντελεστή του πρωταθλήματος.

*Ανάλογα με το επίπεδο του πρωταθλήματος/κυπέλλου η Τεχνική επιτροπή σε συνεργασία με την επιτροπή αγώνων μπορούν να μεταβάλλουν κατά μία βαθμίδα την αξία των αγώνων, για παράδειγμα ένα τοπικό κύπελλο με συντελεστή δύο (2) να μεταβληθεί σε ένα (1) ή τρία (3)

• Οι συνολικοί πόντοι που λαμβάνουν οι αθλητές σε ένα πρωτάθλημα είναι:

ΠΟΝΤΟΙ ΑΝΑ ΘΕΣΗ

1η θέση: 80 πόντοι
2η θέση: 60 πόντοι
3η θέση: 40 πόντοι
5η θέση: 20 πόντοι
7η θέση: 10 πόντοι

Για κάθε νίκη: 10 πόντοι
Συμμετοχή: 10 πόντοι

ΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ/ΚΥΠΕΛΛΟΥ 10Χ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 4X ΕΛΟΚ OPEN SERIES 2Χ ΤΟΠΙΚΑ ΚΥΠΕΛΑ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ 3Χ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ (ΕΛΟΚ)

  www.elok.gr

Related

Break New 9088457655312311999

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item