.

Αρης Κραββαρίτης: Καυτηριάζει απόφαση της διοίκησης του Καράτε

Την απόφαση της Διοίκησης του Καράτε να συμμετέχουν μόνο 5 αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε, καυτηριάζει ο Αρης Κραββαρίτης , με...


Την απόφαση της Διοίκησης του Καράτε να συμμετέχουν μόνο 5 αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε, καυτηριάζει ο Αρης Κραββαρίτης, με ανάρτησή του στη προσωπική του σελίδα στο facebook.

Διαβάστε τι έγραψε...

Με πέντε (5) άτομα αποφάσισε η διοίκηση της ΕΛΟΚ να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε, που θα διεξαχθεί αρχές Νοεμβρίου στην Μαδρίτη της Ισπανίας. Η αδιευκρίνιστη και συνάμα αδικαιολόγητη απόφαση των διοικούντων να μην συμμετάσχει το Ελληνικό Καράτε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με πλήρη ομάδα, δημιούργησε πλήθος ερωτηματικών για την σκοπιμότητα που εξυπηρετεί η εν λόγω απόφαση. 

Φοβούμενη μάλιστα η διοίκηση της Ομοσπονδίας τις δίκαιες αντιδράσεις αθλητών και συλλόγων ούτε στην ιστοσελίδα της δεν ανάρτησε την ελλιπή σύνθεση της Εθνικής ομάδας. Για άλλη μια φορά η αδικαιολόγητη εμμονή της ΕΛΟΚ να μην θεσπίζει διαφανείς κανόνες και προϋποθέσεις για την πλήρη στελέχωση των Εθνικών ομάδων, δημιούργησε αφενός απορίες και αμφιβολίες ως προς την “ορθή” και “δίκαια” κρίση των τεχνικών και διοικητικών ιθυνόντων και αφετέρου επιβεβαίωσε την ύπαρξη σοβαρών ενδείξεων για “περίεργες” σκοπιμότητες, εις βάρος αθλητών και συλλόγων. 

Το ΚΙΜΕ πιστεύει ότι ο τρόπος επιλογής των αθλητών-τριών που στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες, αφενός πρέπει να γίνεται αδιάβλητα, διάφανα και με κριτήρια ΜΟΝΟ τις αγωνιστικές επιδώσεις και διακρίσεις τους, αφετέρου να υπάρχει πλήρη στελέχωση σε όλες τις κατηγορίες, δεδομένου ότι το οικονομικό κόστος βαραίνει τους ίδιους τους αθλητές και ΟΥΔΟΛΩΣ την Ομοσπονδία Δυστυχώς η διοίκηση της Ομοσπονδίας εμμένει σε μια στείρα, αδιαφανή, αναιτιολόγητη και, εν προκειμένω, εξαιρετικά ολιγομελή επιλογή στελέχωσης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αδιαφορώντας προκλητικά για τον κόπο, τις θυσίες και τα όνειρα αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν στο Εθνικό μας Πρωτάθλημα, στερώντας τους έτσι το δικαίωμα για μια Παγκόσμια διάκριση. 

Το ΚΙΜΕ καταδικάζει απερίφραστα πρακτικές και αποφάσεις που αντιβαίνουν βασικές αρχές δικαίου, αξιοκρατίας και αθλητικής άμιλλας. Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τις “αστοχίες” των υπευθύνων, όλη η κοινότητα του Ελληνικού Καράτε εύχεται στην Εθνική μας ομάδα καλή επιτυχία στην δύσκολη προσπάθεια της. Παράλληλα ευχόμαστε και στην διοίκηση της ΕΛΟΚ ταχεία απεξάρτηση από μίζερες και αντιαθλητικές πρακτικές, που κάθε άλλο παρά προάγουν το Ελληνικό Καράτε και τον αθλητισμό γενικότερα.

Related

Break New 2093243784904762504

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item