.

Το Κύπελλο Καράτε Νοτίου Ελλάδος στην Αμαλιάδα

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Κλειστό Στάδιο Αμαλιάδας Είσοδος Ελεύθερη * Ανδρέας Κακοταρίτης: "Σκοπός μας είναι να προάγουμε το ...


Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018
Κλειστό Στάδιο Αμαλιάδας
Είσοδος Ελεύθερη

* Ανδρέας Κακοταρίτης: "Σκοπός μας είναι να προάγουμε το Καράτε και τον Αθλητικό τουρισμό στην πόλη της Αμαλιάδας και γενικά στον Νομό μας..."

* Νίκος Σιαψάλης: "Να έρθει ο κόσμος να θαυμάσει τις ομορφιές της περιοχής μας μέσω του αθλητικού τουρισμού..." 


Το Κύπελλο Καράτε Νοτίου Ελλάδας, πραγματοποιείται την προσεχή Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο κλειστό στάδιο της Αμαλιάδας, για 2η χρονιά.
Πρόκειται για μια μεγάλη αθλητική γιορτή στην οποία θα παρευρεθούν περίπου 1.500 άτομα.

Τόσο ο προπονητής του Πανηλειακού Αθλητικού Συλλόγου, Ανδρέας Κακοταρίτης, όσο και ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ, Νίκος Σιαψάλης, όχι μόνο δεν κρύβουν την μεγάλη τους χαρά που η πόλη θα φιλοξενήσει αυτό το σπουδαίο πρωτάθλημα, αλλά καλούν όλο τον κόσμο να παρευρεθεί. Άλλωστε, μια μεγάλη συμμετοχή κόσμου θα βοηθήσει ώστε να έρθει στην Αμαλιάδα ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα.


ANΔΡΕΑΣ ΚΑΚΟΤΑΡΙΤΗΣ 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ 

"Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε σε συνεργασία με τον Πανηλειακό Αθλητικό Σύλλογο Καράτε , με τον Δήμο Ήλιδας & την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν το ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ που θα διεξαχθεί στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Οι αγώνες ξεκινούν από τις 09:00 π.μ έως 20:00μ.μ.
Συμμετέχουν 22 Σύλλογοι από όλη την Πελοπόννησο , με 500 αθλητές , συνοδούς , προπονητές & διαιτητές που ξεπερνούν τα 1500 άτομα. Συμμετέχουν όλες οι κατηγορίες Παίδων –Κορασίδων , Εφήβων – Νεανίδων, Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών, Ανδρών-Γυναικών & Βετεράνων.

Σκοπός μας, όλα τα χρόνια, είναι να προάγουμε το Καράτε και τον Αθλητικό τουρισμό στην πόλη της Αμαλιάδας και γενικά στον Νομό μας.

Καλώ, λοιπόν, όλο τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει αυτούς τους αγώνες. Άλλωστε, πρόκειται για ένα άθλημα που μας έχει κάνει γνωστούς σε όλο τον κόσμο μέσω των παγκόσμιων Ελλήνων πρωταθλητών μας με πρόσφατο παράδειγμα την πρωταθλήτρια « Χατζηλιάδου Έλενα». Ήδη το Ελληνικό Καράτε με τις επιδόσεις των αθλητών του συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του Παγκόσμιου Καράτε.

Πιστεύω ότι αυτοί οι αγώνες θα είναι άψογοι & θα αγκαλιαστούν από πολύ κόσμο ο οποίος θα επιλέξει στις 25 Νοεμβρίου 2018 να είναι στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας για να τους παρακολουθήσει .

Τα τελευταία δύο χρόνια το Καράτε ανήκει & επίσημα στα Ολυμπιακά Αθλήματα όπου για πρώτη φορά θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.


ΝΙΚΟΣ ΣΙΑΨΑΛΗΣ 
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛ.Ο.Κ. 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

"Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το πρωτάθλημα Καράτε Νοτίου Ελλάδας στην Αμαλιάδα, από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και την Επιτροπή Νοτίου Ελλάδας, με την συνδρομή του Πανηλειακού Αθλητικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Θα έρθουν πλήθος αθλητών απ' όλη την Πελοπόννησο. Πρόκειται για ιστορικό γεγονός για την πόλη μας, που για 2η φορά έρχεται το πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδαςε εδώ κι ευελπιστούμε μελλοντικά να πάρουμε κι ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα. Να έρθει ο κόσμος να θαυμάσει τις ομορφιές της περιοχής μας μέσω του αθλητικού τουρισμού.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για το κοινό. Οι αγώνες ξεκινούν στις 9.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ


Related

Break New 8563772304394974014

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item