.

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες: Αθλητές προμήθευαν με αναβολικά μεγάλη σπείρα

Αθλητές που έπαιρναν μέρος σε αγώνες bodybuilding στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φέρεται να προμήθευαν με αναβολικά τα μέλη της σπείρας π...


Αθλητές που έπαιρναν μέρος σε αγώνες bodybuilding στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φέρεται να προμήθευαν με αναβολικά τα μέλη της σπείρας που εξάρθρωσε η οικονομική αστυνομία. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται συγκεκριμένοι αγώνες και συνομιλίες αθλητών με ηγετικά στελέχη της σπείρας όπου αποτυπώνεται η ζήτηση για αναβολικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετές φορές οι αθλητές επικοινωνούσαν με τα μέλη της συμμορίας για να τους αναφέρουν συμπτώματα και παρενέργειες από τα αναβολικά. Μάλιστα σε μια τέτοια περίπτωση, κατηγορούμενος καθησυχάζει τον αθλητή λέγοντας του ότι τα σκευάσματα αυτά προκαλούν παγκοσμίως τέτοιες παρενέργειες και ταυτόχρονα του χορηγεί άλλο φαρμακευτικό σκεύασμα για να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες!

Σε μια άλλη περίπτωση και πάλι αθλητής μετά από χρήση αναβολικών επικοινωνεί με το κύκλωμα και τους αναφέρει ότι «δεν μπορεί να κουνήσει το πόδι του εξαιτίας των σκευασμάτων» και ο κατηγορούμενος του απαντά ότι θα του στείλει άλλο σκεύασμα! Οι απαγορευμένες ουσίες που έφερναν από το εξωτερικό ήταν κυρίως τεστοστερόνη και ανθρώπινη αυξητική ορμόνη ενώ διακινούσαν παράνομα και φαρμακευτικό σκεύασμα το οποίο χορηγείται μετά από ιατρική συνταγή για στυτική δυσλειτουργία.

 www.cnn.gr

Related

Break New 8582017448929876920

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item