.

Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του Ανδρέα Κακοταρίτη και τον Πανηλειακό Α.Σ. Καράτε

Μεγάλη διάκριση για την Ηλεία πραγματοποίησε ο Πανηλειακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών ...


Μεγάλη διάκριση για την Ηλεία πραγματοποίησε ο Πανηλειακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών που διεξήχθη το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων στην Αθήνα όπου διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ( ΕΛ.Ο.Κ).

Στο Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος περίπου 1000 αθλητές από όλη την Ελλάδα σε όλες τις κατηγορίες. Στο Πανελλήνιο Κύπελλο συμμετείχε ο Πανηλειακός με δύο αθλητές με άρτια φυσική σωματική προετοιμασία από τον προπονητή τους Ανδρέα Κακοταρίτη πτυχιούχο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού , Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Νοτίου Ελλάδος και Εξεταστής 10 ΝΤΑΝ ΕΛ.Ο.Κ.

Οι Αθλητές εμφορούμενοι από τα ιδανικά του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» Εισήρθαν στον αγωνιστικό χώρο με ηθικό σθένος , αποφασιστικότητα , τεχνική πληρότητα , και απέδειξαν ότι το αρχαιοελληνικό ρητό «ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ» γίνεται πράξη στον Πολυνίκη Σύλλογο.

Την Πρώτη θέση και Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε ο Δημητρόπουλος Αθανάσιος στο KUMITE Μαύρων ζωνών Ανδρών +84 κιλά, και την Τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο κατέκτησε ο Λιανός Φώτιος στο KUMITE Μαύρων ζωνών Νέων Ανδρών -61 κιλά.

Οι Αθλητές έκαναν υπερήφανους τόσο τους γονείς τους όσο και τους λοιπούς αθλητές του συλλόγου και τον προπονητή τους «Ανδρέα Κακοταρίτη» , η πολυετής προσφορά του οποίου στον αθλητισμό και στην κοινωνία της Αμαλιάδας και γενικά της Ηλείας δικαιώθηκε για μία ακόμη φορά.

Related

Break New 1293763840785262175

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item