.

Αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα | Πώς να χάνεις κιλά με 10 απλά κόλπα

Το η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά μπορεί να σου ακούγεται πλέον πολύ συνηθισμένη συμβουλή, οι ειδικοί όμως τονίζουν την αλήθεια και την ...


Το η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά μπορεί να σου ακούγεται πλέον πολύ συνηθισμένη συμβουλή, οι ειδικοί όμως τονίζουν την αλήθεια και την αποτελεσματικότητα που κρύβει εάν θέλεις να χάσεις βάρος και να είσαι σε φόρμα.

Τα μεγάλα προγράμματα διατροφής μοιάζουν πολλές φορές δύσκολα και μας τρομάζουν, τα μικρά tricks όμως όχι μόνο είναι εύκολο να τα ακολουθήσουμε αλλά επιπλέον είναι πολλές φορές το κύριο συστατικό μιας αποτελεσματικής δίαιτας.

Μάθε λοιπόν τα μυστικά που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις το βάρος σου αλλά και θα σου φέρουν αποτέλεσμα στη γραμμή σου σύντομα, εύκολα και κυρίως σωστά.


Ζυγίσου σε ημερήσια βάση. Ο λόγος είναι απλούστατος. Όσο πιο συχνή η παρακολούθηση του βάρους σου τόσο πιο σύντομα ανακαλύπτεις ποια ήταν η αμαρτωλή συνήθεια που σε έβγαλε από την πορεία σου.


Τηλεόραση μόνο δυο ώρες την ημέρα. Όσο πιο πολύ κάθεσαι, τόσο περισσότερο αδρανής είσαι σε ημερήσιο ποσοστό. Επιπλέον, μπροστά στην τηλεόραση είναι δύσκολο να αντισταθείς σε snacks.


Τηλεφώνησε σε μια φίλη τρεις φορές την εβδομάδα. Η δίαιτα θέλει υποστήριξη και η προσπάθειά σου χρειάζεται συχνή ενθάρρυνση. Επιστράτευσε τις φίλες σου για θετική σκέψη και εμψύχωση.


Φάε φυτικές ίνες καθημερινά. Είναι ο τρόπος να κρατιέσαι χορτάτη για περισσότερη ώρα αλλά και να λειτουργεί καλά το πεπτικό σου σύστημα, βλ. όχι φούσκωμα και κατακράτηση υγρών.


Κάνε 5000 περισσότερα βήματα. Αυτός είναι ο αριθμός βημάτων ενός ενήλικα ανά ημέρα. Διπλασιάζοντάς τον αυξάνεις τις καύσεις καθώς μειώνεις την κακή χοληστερόλη και κρατιέσαι σε φόρμα.
Κράτα ημερολόγιο διατροφής. Έτσι μπορείς να ελέγχεις αν όντως μειώνεις κατά 500 τις καθημερινές σου θερμίδες, αριθμός που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν θες να χάσεις βάρος γρήγορα και αποτελεσματικά.


Κοιμήσου 7 ώρες τη μέρα. Ο ύπνος είναι υπεύθυνος για την αύξηση της ορμόνης που ελέγχει την όρεξη. Επιπλέον όταν κοιμάσαι επαρκώς έχεις λαμπερό δέρμα και ενέργεια για τις καθημερινές σου δραστηριότητες.
Πιες 8 ποτήρια νερό τη μέρα. Το νερό μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό σου σημαντικά. Ειδικά το παγωμένο νερο "αναγκάζει" τον οργανισμό να το ζεστάνει κατα την πέψη με αποτέλευσμα να αυξάνει τις καύσεις στο σώμα σου.

8 ώρες δουλειά τη μέρα. οι άνθρωποι που δουλεύουν υπερβολικές ώρες είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβουν να προετοιμάσουν ένα υγιεινό γεύμα ή να πάνε γυμναστήριο.


Μείωσε τα τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Το σώμα μετατρέπει την παραπανίδια ποσότητα ζάχαρης σε λίπος που δύσκολα θα ξεφορτωθείς.

www.missbloom.gr

Related

Yγεία 5941040434988004891

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item