.

Καλοσχηματισμένοι γλουτοί: H top άσκηση δεν θέλει εξοπλισμό!

Καλοσχηματισμένοι γλουτοί; Μόνο αν γνωρίζεις όλες τις ασκήσεις για τέλεια οπίσθια - που έχουμε μοιραστεί κατά καιρούς μαζί σου εδώ και ...


Καλοσχηματισμένοι γλουτοί; Μόνο αν γνωρίζεις όλες τις ασκήσεις για τέλεια οπίσθια - που έχουμε μοιραστεί κατά καιρούς μαζί σου εδώ και εδώ. Τώρα μοιραζόμαστε ακόμα μία φανταστική άσκηση που όχι μόνο δεν χρειάζεται εξοπλισμό, αλλά μπορείς να την κάνεις οπουδήποτε.

Καλοσχηματισμένοι γλουτοί με αυτή την άσκηση

Η άσκηση γίνεται σε πρηνή θέση (μπρούμυτα) με λυγισμένα γόνατα και τεντωμέντα χέρια (στα τέσσερα). Αφού σφίξεις την κοιλιά σου για να σταθεροποιήσεις τον κορμό σου, κρατάς λυγισμένο το ένα πόδι και το σηκώνεις μέχρι το γόνατο να φτάσει στο ύψος της λεκάνης. Aν θέλεις να αυξήσεις τη δυσκολία μπορείς να προσθέσεις βαράκια στους αστραγάλους. Kάνε 30 επαναλήψεις και επανάλαβε το ίδιο για το άλλο πόδι.

Η εναλλακτική της ίδιας άσκησης: Aνέβασε το δεξί πόδι ψηλά και στρίψε το, ώστε το γόνατο σου να κοιτάει προς τα έξω (δεξιά) διατηρώντας το παράλληλα φλεξ. Ταλάντωσε το πόδι σου ελαφρά προς τα αριστερά. 30 επαναλήψεις = φωτιά στους γλουτούς. Θα το διαπιστώσεις και μόνη σου.

www.shape.gr

Related

Break New 1076351638085677655

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item