.

Ασκήσεις για επίπεδο στομάχι | Τα 15 λεπτά για δυνατούς κοιλιακούς της Kayla Itsines

Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ανάγκη μας να ανακαλύψουμε τις κατάλληλες ασκήσεις για επίπεδο στομάχι (και γρήγ...


Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ανάγκη μας να ανακαλύψουμε τις κατάλληλες ασκήσεις για επίπεδο στομάχι (και γρήγορα παρακαλώ!). Για την Kayla Itsines σου έχουμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν. Η διάσημη personal trainer από την Αυστραλία έχει δημιουργήσει το διάσημο Bikini Body Guide (BBG) και έχει εκατομμύρια followers στα social media.

Η Itsines παρουσίασε το δικό της πρόγραμμα για τέλειο σώμα που στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία που κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει σμιλεμένα. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι απαιτεί ελάχιστον εξοπλισμό, μηδενική εμπειρία σε άσκηση και μόλις 30' από τη μέρα σου.

Ως συνήθως, το Pinterest μάς μαρτύρησε το δημοφιλέστερο workout της Kayla που έχει περίπου 8000 saves και περιλαμβάνει 4 απλές ασκήσεις για επίπεδο στομάχι. Δες το βίντεο για να μάθεις πώς θα πετύχεις κι εσύ τη γραμμωμένη κοιλιά που ονειρεύεσαι. Tip: Βάλε χρονόμετρο για 7' και κάνε όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς. Έπειτα, ξεκουράσου για 60 δευτερόλεπτα και επανάλαβε ξανά για 7'.

Δες τις ασκήσεις για επίπεδο στομάχι:


www.missbloom.gr

Related

Break New 8567828991906204621

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item