.

Η 29χρονη που έριξε στα πατώματα τον Πούτιν

Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου δοκίμασε τις δυνάμεις του σε ένα από τα αγαπημένα του αθλήματα, το τζούντο.  Σκούρα τα βρήκε ο ισχυ...


Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου δοκίμασε τις δυνάμεις του σε ένα από τα αγαπημένα του αθλήματα, το τζούντο. 

Σκούρα τα βρήκε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την χθεσινή προπόνηση στο αγαπημένο άθλημα του, το τζούντο. Ο Ρώσος πρόεδρος, που κατέχει μαύρη ζώνη, συνάντησε μεγάλες δυσκολίες με αντίπαλο την 29χρονη ολυμπιονίκη του τζούντο, Νατάλια Κουζιούτινα.


Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η 29χρονη κατάφερε σηκώσει πάνω από το κεφάλι της και να ρίξει στο πάτωμα τον Πούτιν. Όταν ο Ρώσος πρόεδρος σηκώθηκε δεν φαινόταν θυμωμένος και πιθανότατα εκτίμησε την επιμονή της. Μάλιστα της έδωσε και ένα φιλί στο μέτωπο.
 
Το ενδιαφέρον είναι ότι η προπόνηση του Ρώσου προέδρου στο Σότσι καλύφθηκε εκτενώς και με λεπτομέρειες από τα ρωσικά ΜΜΕ που μετέδωσαν βίντεο και φωτογραφίες. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα στιγμιότυπο από την στιγμή που ηττήθηκε από την Νατάλια Κουζιούτινα. Ο Ρώσος πρόεδρος εμφανίστηκε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και αντιμετώπισε και άλλους πρωταθλητές με μεγαλύτερη επιτυχία. Για παράδειγμα έριξε τέσσερις φορές στο πάτωμα τον χάλκινο πρωταθλητή, Ιβάν Νιφόντοφ.


Σε κάποια στιγμή, ωστόσο, ο Βλαντίμιρ Πούτιν τραυμάτισε το δάχτυλο του και χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.


www.skai.gr

Related

Break New 2507722261819791352

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item