.

Η Αννούλα των ρινγκ και της Άμυνας Πατρών, πρωταθλήτρια Ελλάδος!

Διατήρησε τα σκήπτρα της και κατέκτησε και στη Λάρισα το χρυσό μετάλλιο  Το είπε και το έκανε η Άννα Κορφιάτη. Η αθλήτρια της Άμ...


Διατήρησε τα σκήπτρα της και κατέκτησε και στη Λάρισα το χρυσό μετάλλιο 

Το είπε και το έκανε η Άννα Κορφιάτη. Η αθλήτρια της Άμυνας Πατρών διατήρησε τα σκήπτρα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στη Λάρισα και πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δείχνοντας έτσι το ταλέντο της, αλλά και επιβραβεύοντας τη δουλειά που κάνει η ίδια μαζί με τον προπονητή της, Μάριο Καπερώνη.

Με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η μικρή της Άμυνας Πατρών, οδήγησε το σωματείο της στο να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας στις νεανίδες, κάτι που είναι και ο πρώτος ομαδικός τίτλος για τον σύλλογο που ιδρύθηκε μόλις πριν από πέντε χρόνια.

Ο δάσκαλος της Μάριος Καπερώνης δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μικρή του αθλήτρια, ανεβάζοντας στο facebook φωτογραφίες γύρω από την επιτυχία της. Η Αννούλα τον δικαίωσε και πάλι!
www.patrasevents.gr

Related

Break New 1551986203008692869

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item