.

Υποψήφιος σύμβουλος ο προπονητής τάε κβον ντο Μιχάλης Κωτσόπουλος

Την απόφασή του να πολιτευτεί και να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Πελετίδη, ανακοίνωσε ο προπονητής τάε κβον ντο του...


Την απόφασή του να πολιτευτεί και να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Πελετίδη, ανακοίνωσε ο προπονητής τάε κβον ντο του Fight Club και πρωταθλητής Ευρώπης Μιχάλης Κωτσόπουλος.

Με σχετική του ανακοίνωση, υποστηρίζει μεταξύ άλλων:

«Μετά από χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό ως αθλητής και τώρα από την θέση του προπονητή, υπηρετώντας τόσο την πόλη μου όσο και την Ελλάδα με τα εθνικά χρώματα, ήρθε η ώρα να δώσω άλλον έναν αγώνα διαφορετικό αυτή την φορά για την ανάπτυξη στα αθλητικά δρώμενα. Από άλλο πόστο όμως πλέον, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλο.

Δεν προέρχομαι από τον πολιτικό κόσμο όπως όλοι ξέρετε, ούτε ξέρω πως λειτουργεί, αλλά βλέπω ξεκάθαρα πως μπορεί να αλλάξει η Πάτρα μας προς το καλύτερο με σωστές ενέργειες και πρωτοβουλίες, και δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος από όλο αυτό. Είναι μεγάλη η χαρά και τιμή μετά από πρόταση που μου έγινε, να ανακοινώνεται η υποψηφιότητα μου μαζί με άλλες υποψηφιότητες που σηματοδοτούν μια μεγάλη διεύρυνση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον Κώστα Πελετίδη».

sportin.gr

Related

TAEKWON-DO 6759514908054735008

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item