.

Πώς να έχεις σωστή στάση σώματος σε κάθε άσκηση (να το tip που μάθαμε από τον trainer)

Συνεργάστηκε ο Ιάσονας Γαργαλιάνος, personal trainer. Μια ίσια πλάτη είναι μια δυνατή πλάτη, σωστά; Στην πραγματικότητα, η σωστή στάσ...


Συνεργάστηκε ο Ιάσονας Γαργαλιάνος, personal trainer.

Μια ίσια πλάτη είναι μια δυνατή πλάτη, σωστά; Στην πραγματικότητα, η σωστή στάση σώματος μεταφράζεται σε ουδέτερη σπονδυλική στήλη. Αυτό συμβαίνει όταν η λεκάνη σου βρίσκεται σε μια βολική, ισορροπημένη θέση και θα σε βοηθήσει να γυμνάζεσαι χωρίς να καταπονείς το σώμα σου. Η ουδέτερη θέση της σπονδυλικής στήλης σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της κίνησης η σπονδυλική μας στήλη πρέπει να διατηρεί τα φυσιολογικά της κυρτώματα.

Αυτό γίνεται ως εξής: Κρατάμε πάντα το κεφάλι σαν προέκταση της σπονδυλικής στήλης (δεν το αφήνουμε να πάει προς τα μπρος ή προς τα πίσω), κρατάμε επίσης πάντα πίσω και κάτω τους ώμους (μακριά από τα αφτιά) και δεν αφήνουμε τη λεκάνη να πραγματοποιήσει κάποια κλίση εμπρόσθια ή οπίσθια τονίζει ο Ιάσονας Γαργαλιάνος.

Μια ουδέτερη σπονδυλική στήλη είναι χρήσιμη γενικά. Μαθαίνοντας πώς να διατηρείς μια ουδέτερη ευθυγράμμιση, θα σταθεροποιείς σωστά τη σπονδυλική στήλη σου κατά τις καθημερινές δραστηριότητες, όπως το περπάτημα ή τα ψώνια προσθέτει.

www.shape.gr

Related

Break New 6443956567193868832

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item