.

Μάθε σε 3 λεπτά, 3 tips για υγιές δέρμα

Δεν είναι δύσκολο. Αφιέρωσε μόλις 3' για να διαβάσεις τα 3 δοκιμασμένα tips για να έχεις για πολλά χρόνια όχι μόνο όμορφο αλλά και ...


Δεν είναι δύσκολο. Αφιέρωσε μόλις 3' για να διαβάσεις τα 3 δοκιμασμένα tips για να έχεις για πολλά χρόνια όχι μόνο όμορφο αλλά και υγιές δέρμα.

Έτσι θα έχεις υγιές δέρμα

Πίνε τσάι - όποιο σου αρέσει

Το τσάι μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος σε αυτούς που το πίνουν σε τακτική βάση (περίπου 1-2 φλιτζάνια την ημέρα), αναφέρεται σε έρευνα από την Ιατρική Σχολή Dartmouth στο Νιου Χάμσαϊρ. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και συστατικά που ενισχύουν την υγεία και την άμυνά του απέναντι σε σοβαρά νοσήματα.

Φάε σπανάκι

Το σπανάκι μειώνει τον κίνδυνο όσων έχουν εμφανίσει καρκίνο του δέρματος από το να παρουσιάσουν ξανά όγκους κατά 50% και πλέον, σημειώνεται στην επιθεώρηση International Journal of Cancer. Γεμάτο αντιοξειδωτικά, αυτό το πράσινο φυλλώδες λαχανικό μειώνει τη βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες που μπορεί να οδηγήσει σε μεταλλάξεις του DNA.

Και φρούτα

Τα φρούτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη C και άλλα θρεπτικά στοιχεία, τα οποία απορροφούν απ’ όλο τον οργανισμό τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες βλάπτουν τα δερματικά κύτταρα και τα καθιστούν ευαίσθητα στις μεταλλάξεις. Επίλεγε το ροδάκινο, το μήλο, το πορτοκάλι και άλλα φρούτα, πάντα εποχής. Όταν τα φρούτα είναι ώριμα, έχουν υψηλότερα επίπεδα θρεπτικών στοιχείο. Είναι επίσης σημαντικό να τρως φρούτα και λαχανικά που έχεις αγοράσει κοντά στην περιοχή παραγωγής τους, ώστε να μην αρχίσουν να καταστρέφονται τα θρεπτικά στοιχεία.

www.shape.gr

Related

Yγεία 6123186469088015995

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item