.

Αισθητήρας στο "τακουνάκι" των ποδοσφαιριστών!

Τα τεχνολογικά βοηθήματα που βρίσκονται στα χέρια των ομάδων είναι πάρα πολλά. Αισθητήρες καταγράφουν όλα τα δεδομένα που χρειάζονται οι...


Τα τεχνολογικά βοηθήματα που βρίσκονται στα χέρια των ομάδων είναι πάρα πολλά. Αισθητήρες καταγράφουν όλα τα δεδομένα που χρειάζονται οι άνθρωποι των συλλόγων για να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για την απόδοση των παικτών τους. Από τις αναπνοές και τους παλμούς της καρδιάς μέχρι τα χιλιόμετρα που κάνουν σε κάθε αγώνα αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητας των ποδοσφαιρικών ομάδων με τις μετρήσεις να αποτελούν όπλο στα χέρια κάθε τεχνικού επιτελείου.

Ένα νέο τεχνολογικό επίτευγμα έρχεται να πάει ένα βήμα παρακάτω την παρακολούθηση της απόδοσης των παικτών. Πρόκειται για το "Play maker". Είναι ένας μικροσκοπικός αισθητήρας ο οποίος προσαρμόζεται στο παπούτσι κάθε ποδοσφαιριστή και καταγράφει κάθε κίνηση του ποδιού του.

Ανάμεσα στις πολλές μετρήσεις που δίνει στα χέρια των ομάδων καταγράφει από τα δευτερόλεπτα που χρειάζεται η μπάλα για να φύγει από το πόδι του ποδοσφαιριστή μέχρι την ποιότητα των κοντρόλ, τις επαφές που γίνονται με κάθε πόδι και την ακρίβεια των χτυπημάτων.

Ειδικά στις ακαδημίες των ομάδων το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αφού οι προπονητές έχουν στα χέρια τους όλα τα δεδομένα για να βοηθήσουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές να διορθώσουν τις τεχνικές αδυναμίες τους και να βελτιωθούν.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το Play Maker.
 
www.sport24.gr

Related

Break New 7553823479868141496

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item