.

Άρση θανάτου: Η καλύτερη άσκηση που ΔΕΝ κάνεις

Η βασική άρση θανάτου είναι μια σούπερ άσκηση για να σφίξει η πλάτη σου και μπορείς να την κάνεις έως και 50% πιο εκρηκτική και δυνατή,...


Η βασική άρση θανάτου είναι μια σούπερ άσκηση για να σφίξει η πλάτη σου και μπορείς να την κάνεις έως και 50% πιο εκρηκτική και δυνατή, αποκάλυψε μια μελέτη στην επιθεώρηση Journal of Strength and Conditioning Research.

Κάνοντας άρσεις θανάτου βελτιώνεις τους εκτείνοντες και τους καμπτήρες μυς των γονάτων σου, λέει ο συν-συγγραφέας της μελέτης, Matt Stock, Ph.D. Αυτό μεταφράζεται σε πιο ψηλά άλματα και πιο γρήγορη κίνηση. Κάνε 5σετ από 5 επαναλήψεις 2 φορές την εβδομάδα για 10 εβδομάδες για κερδίσεις όλα τα οφέλη.

Πώς θα κάνεις την άρση θανάτου:

Στάσου ακριβώς πίσω από μια φορτωμένη μπάρα (25-35 κιλά είναι μια χαρά, πρόσθεσε κι άλλα αν σου φαίνεται ελαφριά) με τα πόδια ανοιχτά στο φάρδος των ισχίων. Λύγισε τα γόνατα και, σκύβοντας μπροστά από τα ισχία, πιάσε τη μπάρα με τα δάχτυλα των χεριών σου να κοιτάζουν προς το σώμα σου και τα χέρια ελάχιστα πιο ανοιχτά από τα πόδια.

Κράτησε την πλάτη ίσια, τα ισχία ανυψωμένα και τους γοφούς προς τα πίσω (Α). Άρχισε να ανεβαίνεις σε όρθια θέση, τραβώντας τη μπάρα όσο πιο κοντά μπορείς στις γάμπες σου χωρίς να κυρτώσεις την πλάτη σου (Β). Σπρώξε τα ισχία προς τα εμπρός και σφίξε τους γλουτούς σου στην κορύφωση της κίνησης (C). Κάνε παύση∙ αντίστρεψε την κίνηση για να ολοκληρώσεις 1 επανάληψη.
www.shape.gr

Related

Break New 652849695747532781

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item