.

Πώς θα φτιάξεις σώμα - φέτες με 100 push ups τη μέρα

Tα push ups είναι η πιο αρχέγονη άσκηση για ανάπτυξη δύναμης από καταβολής κόσμου. Δουλεύει τρικεφάλους, στήθος, πλάτη, ώμους και, σε ...


Tα push ups είναι η πιο αρχέγονη άσκηση για ανάπτυξη δύναμης από καταβολής κόσμου. Δουλεύει τρικεφάλους, στήθος, πλάτη, ώμους και, σε μικρότερο βαθμό, πόδια. 

Οι γυμναστές του Freeletics, ενός ιστότοπου με on line προσωπικούς προπονητές και προγράμματα μεταμόρφωσης σώματος, θεωρούν τα 100 push ups (σε διάφορες παραλλαγές) την κορυφαία πρόκληση για κάθε άντρα που θέλει να αποκτήσει γρήγορα αποτελέσματα στο σώμα του. Το καλό είναι ότι τα push-ups, ακόμη και στις πιο ηρωικές παραλλαγές τους δεν απαιτούν εξοπλισμό και μπορούν να εκτελεστούν οπουδήποτε, ακόμη και επιτόπου. Η πρόκληση που προτείνει το Freeletics (υποστηρίζοντας ότι αυτός ο αριθμός είναι ικανός να αλλάξει την εμφάνισή σου πριν την παραλία), είναι:

100 push ups κάθε μέρα, για τρεις εβδομάδες

Τι είδους κάμψεων πρέπει να κάνεις

Όταν ακούς push-ups, συνήθως σκέφτεσαι την κλασική μορφή θέσης κορμού, χεριών και ποδιών, ωστόσο για να αξιοποιήσεις στο έπακρο την πρόκληση, μην περιορίζεις τον εαυτό σας στα τυπικά. Δοκιμάζοντας διαφορετικές παραλλαγές προκαλείς ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου (σαν κι αυτές που θα δεις στο παρακάτω βίντεο):
 
Τα αποτελέσματα της δοκιμασίας των 100 κάμψεων


Εκτελώντας 100 push-ups καθημερινά σε κάθε πιθανή παραλλαγή, όντως μπορείς να αλλάξεις το σώμα σου. Οι τρικέφαλοι και οι θωρακικοί θα διευρυνθούν. Οι ώμοι θα γιγαντωθούν. Η γενική σωματική δύναμή σου να απογειωθεί. Ωστόσο, δεν θα γίνεις φέτες στην κοιλιά. Γιατί; Επειδή η μπάκα μειώνεται μόνο από τη διάσπαση του λίπους. Τι σημαίνει αυτό; Διατροφή 80%. Τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμπι-όλα μαζί- 20%.

AskMen

Related

Break New 3220367787562349493

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item