.

Πώς να καθαρίσετε τα αθλητικά παπούτσια

Τα αθλητικά παπούτσια λερώνονται πολύ εύκολα.   Είτε είναι των παιδιών είτε τα δικά σας τα αθλητικά παπούτσια θα πρέπει να καθαρίζοντα...


Τα αθλητικά παπούτσια λερώνονται πολύ εύκολα. 

Είτε είναι των παιδιών είτε τα δικά σας τα αθλητικά παπούτσια θα πρέπει να καθαρίζονται αρκετά συχνά για να προστατεύεστε την υγιεινή των ποδιών σας απομακρύνοντας σκόνες, γρασίδι και δυσάρεστες οσμές.

Βήμα 1 
Αφαιρέστε τα κορδόνια και τα πέλματα

Τα κορδόνια είναι συχνά το πιο βρώμικο κομμάτι του παπουτσιού. Ξεκινήστε αφαιρώντας τα κορδόνια καθώς και οποιαδήποτε αφαιρούμενη πέλματα ή ένθετα. Τα κορδόνια μπορούν να πλυθούν βάζοντας τα σε μια τσάντα πλυσίματος στο πλυντήριο ρούχων. Εάν τα κορδόνια σας είναι πραγματικά βρώμικα ή φθαρμένα, ίσως είναι καλύτερο να τα αντικαταστήσετε.

Τα πέλματα σκουπίστε τα με ένα πανί που έχετε βουτήξει σε μίγμα ζεστού νερού και μαγειρικής σόδας. Εάν οι πάτοι είναι ιδιαίτερα δύσοσμα, πασπαλίζετε την εσωτερική σόλα και το εσωτερικό του παπουτσιού με σόδα που απορροφά τις οσμές και την υγρασία. Αυτό πρέπει να γίνεται συχνά, ακόμα και αν δεν καθαρίζετε το υπόλοιπο παπούτσι.

Βήμα 2 
Πλύνετε τα παπούτσια σας

Τα περισσότερα παπούτσια πλένονται πλυντήριο ρούχων χωρίς προβλήματα. Ξεπλύνετε το εξωτερικό των παπουτσιών με δροσερό νερό για να απομακρύνετε τυχόν σκόνη ή χώμα. Βάλτε τα παπούτσια σε μια τσάντα πλυσίματος και τοποθετήστε τα στο πλυντήριο. Για πλύσιμο στο χέρι χρησιμοποιήστε μια βούρτσα με μαλακές τρίχες και ένα διάλυμα ήπιου υγρού απορρυπαντικού σε ζεστό νερό.

Βήμα 3 
Στεγνώστε τα παπούτσια σας

Ποτέ μην βάζετε τα αθλητικά παπούτσια σε στεγνωτήριο ρούχων. Βάλτε τα σε καλά αεριζόμενο χώρο ή, εάν πρέπει, χρησιμοποιήστε τον κύκλο στεγνώματος μόνο με αέρα. Είναι καλύτερο να αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως όταν στεγνώνετε δερμάτινα παπούτσια επειδή η θερμότητα μπορεί να στεγνώσει πολύ γρήγορα το δέρμα και να σπάσει.

Mothersblog.gr

Related

Break New 8886027900967136848

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Διαφημισεις

Περιγραφή1

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Hellas
Google Translate
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch
Αρχική

Δημοφιλεις αναρτησεις

CommentsΟλα τα κείμενα που διαβάζετε, δημοσιεύονται και στα social media

item